На сьогодні АВЛУ об'єднує 7 провідних виробників ліків України Додати до обраногоДодати до обраного     Мапа сайтуМапа сайту
Новини Про асоціацію Нормативно-правова база Ліцензійні умови Міжнародні стандарти Публікації Питання/Відповідь Контакти

Члени АВЛУ

Архів новин
RSSНовини

Новини

IX Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo

17-19 жовтня 2018 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», (вул. Салютна, 2-Б, метро Нивки) відбудеться IX Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo.

 

У чому її унікальність? Лише на цьому виставковому майданчику, єдиному в Україні, можна побачити, яким чином і за допомогою якого оснащення відбувається увесь процес «народження ліків»: як отримують субстанцію і контролюють якість сировини, виробництва, пакування; як транспортують і зберігають препарати та ін.

 

Організовує захід компанія LMT за підтримки Державної служби України з лікарських засобів і контролю за наркотиками, ДП «Державний експертний центр МОЗ України», Національної академії наук України, Національної академії медичних наук України.

 

Офіційний партнер виставки — компанія «Михаил Курако», а генеральним інформаційним партнером став журнал «Фармацевтическая отрасль».

 

Новітнє обладнання і технології на одному майданчику

 

Виставка PHARMATechExpo об’єднує різні тематичні напрями, такі як:

  • EQUIPMENT (Виробниче та невиробниче обладнання для ферментації і хімічного синтезу; подрібнення, змішування і просіювання; концентрування та очищення; сушіння; виробництва готових форм; утилізації відходів);
  • PACK (Упаковка і пакувальне обладнання: для фасування; закупорювання; упаковки готових лікарських форм; комплексні лінії по виробництву товарної продукції; етикетування та маркування; пакувальні матеріали; полімерна і скляна тара й обладнання
  • SOLUTIONS (Комплексні рішення для фармацевтичних підприємств: проектування і створення повної інфраструктури; інжинірингові й технологічні рішення; системи охоронної та пожежної сигналізації; сучасні інформаційні технології і засоби передачі інформації; фінансові рішення для її виробництва);
  • LAB&Control (Лабораторно-аналітичне обладнання, у тому числі контрольно-вимірювальна і регулююча апаратура; прилади й обладнання для лабораторій, лабораторні меблі; загальнолабораторне (допоміжне) обладнання; реактиви і матеріали; лабораторний посуд і витратні матеріали; забезпечення біологічних досліджень і клінічних випробувань; прилади й устаткування для відділів контролю якості);
  • CLEANTECH (Технології «чистих приміщень»: «чисті приміщення» під ключ; обладнання для стерилізації; одяг для «чистих приміщень»; засоби для очищення повітря; промисловий клінінг і дезінфекція фармацевтичного виробництва);
  • RAW (Сировина та інгредієнти);
  • WATER (Технології та обладнання для водоочищення та водопідготовки у фармацевтичному виробництві);
  • COLD&CLIMA (Промислове холодильне й кліматичне обладнання для фармпідприємств).

Окремо представлені напрями SERVICE (Послуги для фарміндустрії) і HR (Навчання й підготовка персоналу), де буде презентовано інформацію щодо профільних учбових закладів, тренінгів і семінарів та ін.

 

Виставка PHARMATechExpo — must have для відвідування, адже вона об’єднує усіх провідних гравців фармацевтичного ринку, тут представлені найвідоміші марки обладнання, найдосконаліші технології.

 

Кількість експонентів і торгових марок перевищила 120. На вас чекають зустрічі з такими відомими компаніями, як: AAPL Solutions, Comeser, ECI Packaging Ltd (USA), Filt-Tec, HARKE Pharma GmbH, IMCoPharma as, Jiangsu Hualan New Pharmaceutical Material Co., ROMMELAG ENGINEERING, SEFAR AG, БВТ Україна, Бютлер & Партнер, Михайло Курако, МК Інжиніринг, Новафілтер Технолоджі, ОМАГ С.Р.Л., ОС-Технолоджі Україна, ФАРММАШ, Центр Валідації, Штайнер-Україна та багато інших.

 

Не менш вражаючим є перелік торгових марок, представлених на PHARMATechExpo. Це AQOAT, Axomatic, BELIMEDSAUTERAG, Bergami, BWT Pharma&Biotech, Carbomer, Cellets, COMAS, Cora, Effytec, Frewitt, Fuchs, Gohsenol, GUK, Heino llsemann, HPMC phtalate, Ilpra, Imanpack, KINEMATICA, LBBohle, L-HPC, MadgeTech, MG2, MINDRAY, МСС, NETZSCH Vakumix, Nicomac, Parker Domnick Hunter, Parker Hiross, PEO, Perfect Pack, Perkin Elmer, Pharmacoat, Metolose, PVP, RieraNadeu, Romaco, Russell Finex, Seidenader, SEJONG PHARMATECH Co., Shellac, Steriline, Waldner GmbH & Co.KG, Sarong SpA — його можна продовжувати ще довго.

 

Оскільки щороку число учасників і площа павільйонів, задіяних для експозиції, динамічно збільшуються, очікується, що PHARMATechExpo-2018 стане ще масштабнішою й вражаючою подією.

 

Не потрібно їхати до Дюссельдорфу чи Мілану: PHARMATechExpo-2018 — прекрасна нагода познайомитися зі світовими досягненнями тут, в Україні. Щоб потрапити на виставку й відвідати наукові заходи безкоштовно, варто зареєструватися на сайті й отримати електронний квиток. На це потрібно лише кілька хвилин.

Заряджаємо не тільки враженнями, а й знаннями

 

У фокусі науково-практичної програми IX Міжнародної виставки обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo, відомої серед професійної спільноти як «Дні фармацевтичної промисловості», знаходитимуться питання фармакопейного контролю якості лікарських засобів (організатор конференції — ДП «Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів»; стратегія і тактика реалізації вимог ISO 13485:2016 (семінар проводить компанія «УКРМЕДСЕРТ»); нормативні вимоги й практичні аспекти щодо забезпечення цілісності даних в GMP (за ініціативи ТОВ «Стандарти Технології Розвиток»); верифікація ланцюга постачання сировини та транспортування лікарських засобів (науково-практичний семінар організовує Український фармацевтичний інститут якості).

 

Запрошуємо відвідати PHARMATechExpo-2018 тих, хто:

  • бажає дізнатися, що нового у фармацевтичній індустрії;
  • прагне встановити ділові контакти або зміцнити існуючі;
  • хоче обмінятися досвідом із колегами;
  • має питання до виробників і постачальників обладнання.

Що? Унікальна подія для представників фармацевтичної індустрії.

Де? Виставковий Центр «КиївЕкспоПлаза», (вул. Салютна, 2-Б, метро «Нивки»).

Коли? 17-19 жовтня 2018 року.

 

Дізнайтеся подробиці:

Тел./Факс: +380 (44) 206-10-99, 206-10-98

marketing@pharmatechexpo.com.ua

http://www.pharmatechexpo.com.ua

 

Додаток:  Запрошення

                 Звіт про виставку  2017року

 

 

<< Повернутись
Публікації

Корисні посилання
 


© Copyright, 2024 - АВЛУ
При копіюванні та використанні будь-яких матеріалів з даного сайту, активне посилання на www.avlu.org.ua обов'язкове.
Україна, 01001, Київ,
Костьольна, буд. 7, оф.11.
Контактні телефони : (044) 278-17-02
Designed by Stearling Studio