На сьогодні АВЛУ об'єднує 7 провідних виробників ліків України Додати до обраногоДодати до обраного     Мапа сайтуМапа сайту
Новини Про асоціацію Нормативно-правова база Ліцензійні умови Міжнародні стандарти Публікації Питання/Відповідь Контакти

Члени АВЛУ

Архів новин
RSSНовини

Новини

Про підписання Меморандуму між АВЛУ та НГО “Катар-Україна БІЗНЕС ФОРУМ”

        Президент Асоціації “Виробники ліків України” Багрій П.І. отримав від Ділової Ради Катар-Україна, QUBF,  пропозицію зустрітися з Головою Ділової Ради Катар-Україна  Ревіною О.М. та Чупилко О.В - Президентом Неурядової Громадської Організації Катар-Україна БІЗНЕС-ФОРУМ з метою визначення  можливостей  співпраці у фармацевтичній  галузі  між підприємствами  України та Катару та подальшого розвитку двосторонніх відносин і налагодження  ділових стосунків.

Довідково:  

         Ділова Рада Катар-Україна, QUBF, зареєстрована на глобальній, престижній платформі Qatar Financial Center Authority, QFC за № 00470.

         Головна місія QUBF полягає в сприянні розвитку Катар-Україна двосторонніх відносин у різних секторах економіки та інших актуальних  питань між державами Катар  та Україна.

          Вектори діяльності QUBF направлені на  поширення інформації про  можливості  та потенціал двох країн: організацію конференцій,форумів, ділових брифінгів, економічниї місій, виставок, семінарів, дем-проектів з обміну досвідом та експертизою, сприяння у  співпраці в галузі торгівлі (імпорт-експорт) та інвестицій.

         З 2014 року QUBF діяла  як сучасна  платформа та,  востанній час  успішно провела  значну кількість заходів в Катарі та в Україні, серед яких: діловий  форум GCC-Ukraine; Building bridge for Business traffic; Qatar Ukraine in developing partnership; воркшоп для Project Qatar;  Міжнародна конференція  з інновацій в дизайні та архітектурі;  участь та  організація українських стендів у  виставках  Covertech Qatar  в період  2015-2017рр.; виставці Made in Qatar; організація  В2В для  підприємств двох країн в Україні та Катарі.

 

         За результатом перемовин  та  детального обговорення  взаємовигідної співпраці, 05 липня 2018 року відбулося підписання “Меморандуму про взаєморозуміння між Асоціацією “Виробники ліків України” та НГО “Катар-Україна БІЗНЕС-ФОРУМ” терміном на два роки стосовно перспектив та розвитку співпраці підприємств-членів АВЛУ з медичними установами і фармацевтичним сектором  Катара. 

         Меморандум передбачає просування і розвиток комерційних обмінів та економічне співробітництво, обмін інформацією та публікаціями в економічній сфері; організацію економічних місій, бізнес-форумів, ярмарок в Катарі та в Україні тощо.

          За умов паритетності та рівноправності у взаємовідносинах, НГО “Катар-Україна БІЗНЕС-ФОРУМ і АВЛУ мають намір спрямувати зусилля на ефективне співробітництво.

         На фото:  Учасники підписання МЕМОРАНДУМУ:

Президент АВЛУ Багрій П.І. (зліва),

Голова Ділової Ради Катар-Україна  Ревіна О.М. (в центрі),

Президент НГО Катар-Україна БІЗНЕС-ФОРУМ  Чупилко О.В. (справа).

<< Повернутись
Публікації

Корисні посилання
 


© Copyright, 2024 - АВЛУ
При копіюванні та використанні будь-яких матеріалів з даного сайту, активне посилання на www.avlu.org.ua обов'язкове.
Україна, 01001, Київ,
Костьольна, буд. 7, оф.11.
Контактні телефони : (044) 278-17-02
Designed by Stearling Studio