На сьогодні АВЛУ об'єднує 7 провідних виробників ліків України Додати до обраногоДодати до обраного     Мапа сайтуМапа сайту
Новини Про асоціацію Нормативно-правова база Ліцензійні умови Міжнародні стандарти Публікації Питання/Відповідь Контакти

Члени АВЛУ

Архів новин
RSSНовини

Новини

Благодійні справи АВЛУ продовжуються

На рахунку Асоціації “Виробники ліків України”, кожного підприємства-члена АВЛУ, особисто, президента Асоціації Багрія Петра Івановича чимало добрих справ, які називаються мелодійним словом “БЛАГОдійні”.

Про деякі доброчинні дії широкий загал інформований, але про більшість добрих справ знають лише організатори та, безпосередньо ті, кому вони адресовані.

 

Не так давно, АВЛУ спільно з Міністерством соціальної політики провела значну акцію, якою забезпечила індивідуальними аптечками внутрішньо переміщені особи та конкретні організації паліативної та хоспісної допомоги. Наповнення аптечок та забезпечення конкретних медичних закладів необхідними лікарськими засобами здійснили підприємства-члени Асоціації: ПАТ “Фармак”, ПАТ НВЦ “Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод”, ТДВ “ІнтерХім”, ТОВ “Юрія-Фарм”, ТОВ “Кусум Фарм”.

Листопад поточного року ознаменувався в житті АВЛУ черговою гуманітарною справою. Асоціацією "Виробники ліків України" на запит патрульної поліції були підготовлені і надані автомобільні аптечки, укомплектовані всім необхідним для надання екстреної медичної допомоги, наповнені якісними виробами медичного призначення та лікарськими засобами для  термінової зупинки кровотечі, а для повного “фаршу” аптечка доповнена термоковдрою.

  Частина гуманітарних медичних наборів, як зазначено прес службою Національної поліції України, буде передано в інші регіони для комплектування підрозділів поліції.

 

З більш детальною інформацією та світлинами із місця події, можна ознайомитися на сайтах:

http://interfax.com.ua/news/pharmacy/304664.html

http://espreso.tv/news/2015/11/17/asociaciya_quotvyrobnyky_likiv_ukrayinyquot_peredala_patrulnym_200_aptechok_dlya_nadannya_pershoyi_dopomogy

http://znaj.ua/news/society/29147/policejski-otrimali-novi-avtomobilni-aptechki-z-termokovdrami-foto-video.html

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oSur7MBYxz0

http://www.mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/1712470

http://ліки.укр/news/171115-8.html

http://kiev-news.com/57152

http://uphiq.org

http://ukranews.com/news/189757.Proizvoditeli-lekarstv-Ukraini-peredali-200-aptechek-dlya-Natspolitsii.uk

Хочеться лише відмітити: на фото видно, з якою радістю на обличчі і теплом в душі робиться  справа – ті що здійснюють добре діло мають більше щастя, навіть, ніж  отримувачі цих прекрасно підготовлених комплектів для здійснення кваліфікованої першої  медичної допомоги.

Президент Асоціації Петро Багрій запевнив, що при необхідності організація знову готова допомогти та надати аптечки для комплектування патрульних автомобілів правоохоронців.

Україна в усі часи сильна незламним народом, а прислів’я “Моя хата скраю…”  то не про нас: АВЛУ – крихітна, але дуже багатогранна і міцна його частинка – і в наших ДУШАХ  - УСЕ ГАРАЗД!

<< Повернутись
Публікації

Корисні посилання
 


© Copyright, 2024 - АВЛУ
При копіюванні та використанні будь-яких матеріалів з даного сайту, активне посилання на www.avlu.org.ua обов'язкове.
Україна, 01001, Київ,
Костьольна, буд. 7, оф.11.
Контактні телефони : (044) 278-17-02
Designed by Stearling Studio