На сьогодні АВЛУ об'єднує 7 провідних виробників ліків України Додати до обраногоДодати до обраного     Мапа сайтуМапа сайту
Новини Про асоціацію Нормативно-правова база Ліцензійні умови Міжнародні стандарти Публікації Питання/Відповідь Контакти

Члени АВЛУ

Архів новин
RSSНовини

Новини

Підприємства-члени Асоціації “Виробники ліків України” надали Луганщині гуманітарну допомогу

Приємно відзначити, що, в усі часи, вітчизняні фармацевтичні підприємства з милістю в душі займалися благодійністю. У зв’язку з ескалацією бойового конфлікту на Сході України, підприємствами-членами Асоціації зроблено немало для забезпечення потреб лікарень у необхідних ліках за рахунок гуманітарної допомоги та, безпосередньо, військових і добровольчих частин. Благодійна допомога надавалася захисникам не лише продукцією власного виробництва, а й продуктами, одягом, закуповувалися потрібне обладнання, переказувалися кошти.

 

Лише за 2014 рік підприємства-члени Асоціації безоплатно передали для потреб АТО, через Міноборони, МВС, лікарні та волонтерські організації, медикаментів на суму понад 45 млн. грн. Робота ця не припиняється ні на день. Так і нині, 25 березня, на прохання голови Луганської облдержадміністрації Москаля Г.Г., відправлено черговий гуманітарний вантаж до Сєвєродонецька.

20 тонн лікарських засобів, які найбільше потребують люди у прифронтовій зоні, для лікувальних закладів області, а також закуплені та переобладнані два мікроавтобуси, передали Першому добровольчому мобільному шпиталю ім.М.Пирогова. Президент асоціації Петро Багрій, котрий особисто організував черговий вантаж, сам же і супроводжував його доставку.

Вітчизняним фармацевтам притаманно повсякчас дбати про духовність. Зважаючи на це, крім лікарських препаратів і автомобілів, привезено також серію книг на мистецьку тематику, видання яких фінансувалося Асоціацією.

Найближчим часом лікарські препарати й два автомобілі передадуть також для потреб Донецької області.

В підготовці гуманітарного вантажу брали участь усі підприємства-члени Асоціації і Сили Небесні на лишать милості причетних до такої святої справи, а Україна була, є, і буде неподільною, незалежною і квітучою європейською країною.

 

Детальнішу інформацію про невмирущість волонтерського руху, благодійність провідних вітчизняних підприємств, що входять до АВЛУ, можна почитати на сайтах:

 
http://newsdaily.com.ua/post/804345#
 
http://interfax.com.ua/news/pharmacy/257098.html
 
https://www.facebook.com/odalug
 
http://www.moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=1606
 
http://www.capital.ua/ru/news/43225-proizvoditeli-lekarstv-ukrainy-peredali-v-luganskuyu-oblast-20-t-medpomoschi
 
http://comments.ua/life/511319-proizvoditeli-lekarstv-ukraini-peredali.html
 
http://censor.net.ua/news/330099/proizvoditeli_lekarstv_ukrainy_peredali_v_luganskuyu_obl_20_tonn_medpomoschi
http://www.unian.net/society/1060097-proizvoditeli-lekarstv-ukrainyi-dostavili-v-luganskuyu-oblast-20-tonn-medikamentov-foto.html
 
http://ru.tsn.ua/ukrayina/v-luganskuyu-oblast-peredali-20-tonn-medpomoschi-417564.html
 
http://eizvestia.com/news-markets/full/843-proizvoditeli-lekarstv-ukrainy-peredali-v-luganskuyu-obl-20-tonn-medpomoshhi
 
http://www.golos.com.ua/news/897
 
<< Повернутись
Публікації

Корисні посилання
 


© Copyright, 2024 - АВЛУ
При копіюванні та використанні будь-яких матеріалів з даного сайту, активне посилання на www.avlu.org.ua обов'язкове.
Україна, 01001, Київ,
Костьольна, буд. 7, оф.11.
Контактні телефони : (044) 278-17-02
Designed by Stearling Studio