На сьогодні АВЛУ об'єднує 7 провідних виробників ліків України Додати до обраногоДодати до обраного     Мапа сайтуМапа сайту
Новини Про асоціацію Нормативно-правова база Ліцензійні умови Міжнародні стандарти Публікації Питання/Відповідь Контакти

Члени АВЛУ

Архів новин
RSSНовини

Новини

Щорічний конкурс професіоналів фармацевтичної галузі - Панацея-2014

 

18 вересня 2014 р. відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу Панацея.

Конкурс “Панацея” проводиться щорічно до Дня фармацевтичного працівника і об'єднує всіх учасників фармацевтичного ринку, які працюють на території України: вітчизняних та іноземних виробників лікарських засобів, дистриб'юторів, провізорів, фармацевтів, науковців, державних службовців і студентів.

Мета конкурсу - привернути увагу громадськості до фармацевтичної галузі, розвитку ринку фармацевтичної продукції й формування професійної спільноти з високими стандартами якості.

Премія Панацея - це професійна нагорода серед учасників фармацевтичного ринку України, володарів якої визначають за результатами комплексних аналітичних та маркетингових досліджень, що охоплюють усю територію України. Премія вручається у різнобічних номінаціях.

Переможці конкурсу “Панацея” нагороджуються бронзовою статуеткою богині “Панацеї” (авторська робота створена відомим українським скульптором А.Зігурою, який працює у жанрі «кабінетної скульптури») та дипломом переможця.

Квитки на церемонію нагородження переможців конкурсу Панацея можна замовити, звернувшись за

тел.: (044) 498 06 71;

e-mai: Samoilenko@ums.kiev.ua.

 

<< Повернутись
Публікації

Корисні посилання
 


© Copyright, 2024 - АВЛУ
При копіюванні та використанні будь-яких матеріалів з даного сайту, активне посилання на www.avlu.org.ua обов'язкове.
Україна, 01001, Київ,
Костьольна, буд. 7, оф.11.
Контактні телефони : (044) 278-17-02
Designed by Stearling Studio