На сьогодні АВЛУ об'єднує 7 провідних виробників ліків України Додати до обраногоДодати до обраного     Мапа сайтуМапа сайту
Новини Про асоціацію Нормативно-правова база Ліцензійні умови Міжнародні стандарти Публікації Питання/Відповідь Контакти

Члени АВЛУ

Архів новин
RSSНовини

Новини

Вітання з Днем фармацевтичного працівника

 

 

 

 

Щороку золотава осінь об’єднує працівників фармацевтичної галузі України професійним святом, шануванням людей зі спільною благородною ціллю - поліпшення здоров’я людини, адже успіх у подоланні хвороби, зазвичай, залежить і від того, наскільки ефективно функціонує фармацевтична галузь країни.

Минув динамічний напружений рік праці і перетворень.

Сердечно вітаючи із професійним святом, бажаємо, міцності вітчизняній фармацевтичній промисловості, галузі, яка є однією з найуспішніших у вітчизняній економіці.

Приємно відзначити, що підприємства-члени Асоціації, завдяки наполегливості та високому інтелектуальному потенціалу, успішно конкурують з іноземними виробниками лікарських засобів не тільки в Україні, але й на світовому ринку. Наші заводи динамічно розвиваються, активно залучаючи у виробництво сучасні наукові досягнення й розробки, впроваджуючи європейські стандарти заради підвищення якості та насичення ринку лікарськими засобами.

Відрадно, що якість дистриб’юції лікарських засобів виходить на новий, більш високий рівень. Зичимо надійних ділових партнерів дистриб’юторам, комерційної удачі та процвітання аптечній мережі.

Впевнені, що високий професіоналізм, самовіддана праця, здобутки й винаходи і надалі підвищуватимуть конкурентоспроможність галузі на світовому ринку, а широкий асортимент сучасних якісних лікарських засобів сприятиме зміцненню здоров’я нашого народу.

 

Нехай реалізуються кращі задуми і буде щасливою доля!

 

 

<< Повернутись
Публікації

Корисні посилання
 


© Copyright, 2024 - АВЛУ
При копіюванні та використанні будь-яких матеріалів з даного сайту, активне посилання на www.avlu.org.ua обов'язкове.
Україна, 01001, Київ,
Костьольна, буд. 7, оф.11.
Контактні телефони : (044) 278-17-02
Designed by Stearling Studio