На сьогодні АВЛУ об'єднує 7 провідних виробників ліків України Додати до обраногоДодати до обраного     Мапа сайтуМапа сайту
Новини Про асоціацію Нормативно-правова база Ліцензійні умови Міжнародні стандарти Публікації Питання/Відповідь Контакти

Члени АВЛУ

Архів новин
RSSНовини

Новини

АВЛУ про підписання Меморандуму порозуміння

 

Підприємства Асоціації “Виробники ліків України”, що підписали 6 червня п.р. “Меморандум порозуміння між Кабінетом Міністрів України та суб’єктами господарювання, які здійснюють виробництво лікарських засобів, оптову та роздрібну торгівлю такими засобами”, підтримують ініціативи Уряду України стосовно спільних дій для забезпечення населення соціально орієнтованими лікарськими засобами за доступними цінами.

 

Реалізація зазначених заходів з боку держави, та активна участь у них вітчизняних підприємств, сприятимуть створенню умов для підвищення економічної стійкості країни за рахунок розвитку внутрішнього виробництва і на цій основі – поліпшення добробуту громадян.

 

Асоціація «Виробники ліків України» зацікавлена у конструктивному діалозі з владою і вважає:

Пацієнти повинні бути забезпечені соціально орієнтованими лікарськими засобами за доступними цінами.

Підприємства Асоціації “Виробники ліків України” підвищують економічну стійкість держави за рахунок розвитку внутрішнього виробництва .

Підвищення довіри пацієнтів до якості вітчизняних ліків сприяє зниженню залежності економіки України від імпорту.

 

Довготермінова прозора політика на фармацевтичному ринку дасть можливість учасникам ринку впевнено, прогнозовано планувати розвиток бізнесу на роки вперед. 

<< Повернутись
Публікації

Корисні посилання
 


© Copyright, 2024 - АВЛУ
При копіюванні та використанні будь-яких матеріалів з даного сайту, активне посилання на www.avlu.org.ua обов'язкове.
Україна, 01001, Київ,
Костьольна, буд. 7, оф.11.
Контактні телефони : (044) 278-17-02
Designed by Stearling Studio